Grilování
Naší specialitou je grilování všeho druhu - ať už přímo na Vaší akci s plným servisem nebo jen příprava masa a dalších surovin na grilování.
Příprava masa, zeleniny a ovoce na grilování
Naše firma má dlouholeté zkušenosti s přípravou masa, zeleniny a ovoce na grilování a rožnění. Zákazníci se na nás obracejí s žádostmi o naložení masa tak, aby bylo šťavnaté, příjemně kořeněné, voňavé a chutné. Pro splnění všech těchto požadavků jsme za léta vytvořili někoik technologických postupů marinování – nakládání. Zdůrazňujeme však, že pro marinování nakládání nepoužíváme žádné chemické, konzervační, zkřehčovací nebo dochucovací prostředky (produkty), ale pouze přírodní, čerstvé, sušené a zdravotně nezávadné koření v prvotřídní kvalitě. Proto se na nás obracejí zákazníci, kteří preferují zdravou výživu a zdravý životní styl. Tyto marinované – naložené suroviny můžete podávat dětem i lidem staršího věku.
Druhy masa, které vám připravíme na grilování a rožnéní
VEPŘOVÉ MASO – GRILOVÁNÍ: krkovice, kýta, panenka, žebírka, špízy
VEPŘOVÉ MASO – ROŽNĚNÍ: špikované prasátko sele, špikovaná kýta, špikovaná plec, gyros
HOVĚZÍ MASO – GRILOVÁNÍ: mletý steak karbanátek hamburger
JEHNĚČÍ A ZVĚŘINU POUZE NA ROŽNÉNÍ
KUŘECÍ MASO – GRILOVÁNÍ: kuřecí čtvrtky, kuřecí křídla, kuřecí prsa, kuřecí stehenní steak, kuřecí špíz, kuřecí mletý steak – karbanátek – hamburger
DRŮBEŽÍ MASO – ROŽNĚNÍ: špikované kuře, špikovaná krůta, špikovaný krocan
RYBY: loso, pstruh, makrela
ZELENINA – GRILOVÁNÍ: paprika, rajče, cuketa, lilek, cibule, česnek, zeleninové špízy
HOUBY – GRILOVÁNÍ: marinovaná hlíva ústřičná, marinované žampiony, plněné žampiony
OVOCE – GRILOVÁNÍ: ananas, jablko, hruška, banán, banán ve slanině, macerované švestky ve slanině, ovocné špízy